AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş okşamak

Kahve falında baş okşamak

Kahve falında baş okşamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş okşamak gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Kahve falında köpek başı okşamak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başını okşadığını görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı okşamak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş okşamak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, varlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün başını okşamak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin başını okşamak manevi olarak da yıpranacağına, gergin olacağına inanılır.

Kahve falında köpek başını okşamak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir