AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun başında yara görmek

Kahve falında çocuğun başında yara görmek

Kahve falında çocuğun başında yara görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, çok kötü hissedileceğine, planlarının işe yarayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun başında yara gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında başının yara olduğunu görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında başından yaralandığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek mirasa, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başında yara olduğunu görmek günah işleyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında baş parmakta yara görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının başında yara görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir