AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, mekân değiştireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istenmeyen olayların olacağına yorulur.

Kahve falında başında yaralar olduğunu gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Kahve falında başından yaralandığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında baş parmakta yara görmek yokluk içine düşeceğine, zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başında yara olduğunu görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, küslükleri bitireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının başında yara görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini başından yaralanmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir