AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının yara olduğunu görmek

Kahve falında başının yara olduğunu görmek

Kahve falında başının yara olduğunu görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında başından yaralandığını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının başında yara görmek zararın gittikçe daha da artacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında yara olduğunu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek fakirleşeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında başının yara olduğunu görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek çok sağlıklı olunacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek aynı karşılığı alamayacağına, bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir