AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında yara olduğunu görmek

Kahve falında başında yara olduğunu görmek

Kahve falında başında yara olduğunu görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başının yara olduğunu görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında başında yara olduğunu görmek haksızlık yapmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının başında yara görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından yaralandığını görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek bundan hayır göreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında birini başından yaralanmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalettir.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir