AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmakta yara görmek

Kahve falında baş parmakta yara görmek

Kahve falında baş parmakta yara görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmakta yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında baş parmakta yara görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında parmağının yaralandığını görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında parmakta yara görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak yarası görmek ortaklıkların bozulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarda yara görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, insanlarla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir