AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından yaralandığını görmek

Kahve falında başından yaralandığını görmek

Kahve falında başından yaralandığını görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, canının ve malının garantide olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında başından yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında başının yara olduğunu görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başında yara olduğunu görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini başından yaralanmak işlerinin büyüyeceğine, yarasını saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının başında yara görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir