AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin başından yaralandığını gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında başkasının başında yara görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet eder.

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini başından yaralanmak hem yeni yerler göreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek aradığı kişiyi bulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başında yara olduğunu görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmakta yara görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin başından yaralandığını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir