AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kılıç almak

Kahve falında altın kılıç almak

Kahve falında altın kılıç almak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına yorulur.

Kahve falında altın kılıç almak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında altın kılıç almak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kılıç görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından kılıç görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kılıç bulmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç kaldırmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kılıç görmek makam ve söz sahibi olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında kılıç öpmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi eser kılıç görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir