AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek sevilip sayılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iyi halini yitireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin seni boğduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında tavşan boğmak çok büyük kazanç elde edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini iple boğmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kocayı boğmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını boğmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında suda insan boğmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir