AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu boğmak

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Kahve falında çocuğu boğmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak geçiminin kolaylaşacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, can sıkıcı haberler almaya yorulur.

Kahve falında suda adam boğmak art niyetli kişilere uyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendini boğmak hayattan yana keyif bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın boğmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisini boğmak önemli atılımlar yapacağına, yardımda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir