AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi boğmak

Kahve falında sevgiliyi boğmak

Kahve falında sevgiliyi boğmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hastalıkların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi boğmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Kahve falında sevgilisini boğmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi boğmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işarettir.

Kahve falında siyah köpek boğmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın boğmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanı suda boğmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işarettir.

Kahve falında düşmanını boğmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini boğmak geçim derdi yaşayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında annemi boğmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir