AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga süt emzirmek

Kahve falında çocuga süt emzirmek

Kahve falında çocuga süt emzirmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, önemli sorumluluklar alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kötü günler görüleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt emzirmek gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında çocuga süt emzirmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt içirmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çelik çomak oynamak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çocunu görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga çarpmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik çomak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir