AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga isim vermek

Kahve falında çocuga isim vermek

Kahve falında çocuga isim vermek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, kafasına göre birini bulacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuga isim vermek gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında çocuga isim vermek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında çocuga tokat atmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çelik çomak oynamak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga su vermek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak kariyerinin yükseleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga yardım etmek zenginliğini kaybedeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga çarpmak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, bütçesinin daralacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir