AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga süt içirmek

Kahve falında çocuga süt içirmek

Kahve falında çocuga süt içirmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt içirmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında çocuga süt içirmek hayırla yad etmeye, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt emzirmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuga su içirmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga tokat atmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocunu görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga çarpmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine inanılır.

Kahve falında çelik çomak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir