AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocunu görmek

Kahve falında kendi çocunu görmek

Kahve falında kendi çocunu görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocunu gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında çocuga çarpmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında olan çocu görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalettir.

Kahve falında çocuga tokat atmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, başarılarının devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında çocuga su vermek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında çocuga yardım etmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik çomak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında çocuga süt içirmek üzüntülerin sevince döneceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir