AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga su vermek

Kahve falında çocuga su vermek

Kahve falında çocuga su vermek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kişinin afiyette olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuga su vermek gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında çocuga su vermek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yaşadığı stresin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga su içirmek zorlukların aşılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelik çomak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga yardım etmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak işinden ve ekmeğinden olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuga isim vermek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir