AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik çomak

Kahve falında çelik çomak

Kahve falında çelik çomak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çelik çomak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkiler stresi azaltabilir.

Kahve falında çelik çomak oynamak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında çelik çomak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında olan çocu görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çocuga tokat atmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocunu görmek işlerinin günden güne bozulacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuga süt içirmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuga isim vermek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir