AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga çarpmak

Kahve falında çocuga çarpmak

Kahve falında çocuga çarpmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, heveslerinin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga çarpmak gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında çocuga çarpmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuga isim vermek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında çelik çomak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında çocuga tokat atmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuga su içirmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çocunu görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında olan çocu görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir