AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik çomak oynamak

Kahve falında çelik çomak oynamak

Kahve falında çelik çomak oynamak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, şansının artacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çelik çomak oynamak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Kahve falında çelik çomak oynamak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik çomak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuga çarpmak zor bir döneme gireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, birçok engelin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocunu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuga su vermek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga süt içirmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir