AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ona özlemle sarılacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında çocuga ayakkabı giydirmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çocunu görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuga su vermek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak yepyeni biri haline geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuga çarpmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çelik çomak oynamak maddi konularda zayıf düşeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında çocuga süt emzirmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga tokat atmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir