AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa seslenmek

Kahve falında çocuğa seslenmek

Kahve falında çocuğa seslenmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, huzurunu kaybedeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, şansın yüzüne güleceğine, doğru bir karar verileceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğa seslenmek gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında çocuğa seslenmek yeni fırsatlar sunulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna seslenmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, aradaki buzları eriteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna seslenmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında birisine seslenmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seslendiğini görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine seslenmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir