AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine seslenmek

Kahve falında birisine seslenmek

Kahve falında birisine seslenmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında birisine seslenmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Kahve falında halka seslenmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında babaya seslenmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana seslendiğini duymak gülen yüzünün solacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne diye seslenmek başarılarının bir ömür süreceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babama seslenmek maddi anlamda çok zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğuna seslenmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kardeşine seslenmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Kahve falında pencereden seslenmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir