AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna seslenmek

Kahve falında çocuğuna seslenmek

Kahve falında çocuğuna seslenmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, istihdam edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğuna seslenmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Kahve falında çocuğa seslenmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğuna seslenmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topluluğa seslenmek kişinin fakirleşeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine seslenmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana seslendiğini duymak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Kahve falında isimle seslenmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eşine seslenmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir