AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna seslenmek

Kahve falında oğluna seslenmek

Kahve falında oğluna seslenmek kazancında bereketin artacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna seslenmek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında oğluna seslenmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek onu cesaretlendireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneye seslenmek insanlarla arasının iyi olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye seslenmek yokluk çekmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuya seslenmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, aile hayatının hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seslendiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir