AnaSayfa / Genel / Kahve falında seslendiğini görmek

Kahve falında seslendiğini görmek

Kahve falında seslendiğini görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında seslendiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birilerine seslenmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, şansın yüze güleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine seslenmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine seslenmek tövbelerin kabul olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna seslenmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan seslenmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında birine seslenmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir