AnaSayfa / Genel / Kahve falında heyelan altında kalmak

Kahve falında heyelan altında kalmak

Kahve falında heyelan altında kalmak içine düşen fesada yeniliceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında heyelan altında kalmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında heyelan altında kalmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında deprem heyelan görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında heyelan deprem görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında sel ve heyelan görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında heyelan görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında heyelan ve sel görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel heyelan görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında heyelan olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir