AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş makinesi altında kalmak

Kahve falında iş makinesi altında kalmak

Kahve falında iş makinesi altında kalmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında iş makinesi altında kalmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında iş makinesi altında kalmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iş makinasının altında kalmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük iş makinesi görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iş makinesi kullanmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına inanılır.

Kahve falında iş makinesi görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında işyerine geç kalmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir işe geç kalmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir