AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın altında kalmak

Kahve falında binanın altında kalmak

Kahve falında binanın altında kalmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında binanın altında kalmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında bir binanın altında kalmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bina altında kalmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında binanın altında kalmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binada mahsur kalmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında güneş altında kalmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında suların altında kalmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bir organizasyona katılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir