AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon altında kalmak

Kahve falında kamyon altında kalmak

Kahve falında kamyon altında kalmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aksiliklerin son bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon altında kalmak gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Kahve falında kamyonun altında kalmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonun altında kaldığını görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon altında kalmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyon arasında kalmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon altında ezilmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalet eder.

Kahve falında kamyon dolusu altın görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin altında kalmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında traktörün altında kalmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir