AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak altında kaldığını görmek

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yolculuğa delalet eder.

Kahve falında toprak altında kaldığını gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak altında kalmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ününün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında toprağın altında kaldığını görmek helal kazanca sahip olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında birinin toprak altında kaldığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak içinde kalmak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kum altında kalmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir