AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme çıkartmak

Kahve falında çizme çıkartmak

Kahve falında çizme çıkartmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında çizme çıkartmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Kahve falında çizme çıkartmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, borçlarının hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çizme unutmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında çizme hediye almak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizmeler görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çizmenin yandığını görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında naylon çizme görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında çizmenin çalındığını görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir