AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme hediye almak

Kahve falında çizme hediye almak

Kahve falında çizme hediye almak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, huşu içinde devam edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çizme hediye almak gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çizme hediye almak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında hediye çizme almak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Kahve falında hediye çizme görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulur.

Kahve falında çizme hediye etmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında mor çizme giymek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında çizme giydiğini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi çizme giymek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında çizme tamir ettirmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir