AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme unutmak

Kahve falında çizme unutmak

Kahve falında çizme unutmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme unutmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında çizme unutmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulur.

Kahve falında çizme aldığını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında topuklu çizme görmek bir koyduğu işten üç alacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında çizme almak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çizmeleri kaybetmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı çizme görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, yol yordam öğretileceğine yorulur.

Kahve falında siyah rugan çizme görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir