AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmenin yandığını görmek

Kahve falında çizmenin yandığını görmek

Kahve falında çizmenin yandığını görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine delalettir.

Kahve falında çizmenin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Kahve falında çizmenin yandığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı çizme görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında çizme aldığını görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizmenin yırtıldığını görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Kahve falında altın çizme görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizmeyi kaybetmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çizme almak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok çizme görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir