AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmeler görmek

Kahve falında çizmeler görmek

Kahve falında çizmeler görmek çok iyi paralar kazanılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, doyasıya sefasını süreceğine, işlerinde kara geçeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında çizmeler gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Kahve falında başkasına çizme vermek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizmenin yandığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında çizmeleri kaybetmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çizme çıkartmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mor çizme görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok çizme görmek maddi yükünün artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir