AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmenin çalındığını görmek

Kahve falında çizmenin çalındığını görmek

Kahve falında çizmenin çalındığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çizmenin çalındığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çizmenin çalındığını görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iyi bir patron olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük çizme giymek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme kesmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme giydiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kısa çizme görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek yarar getireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında çizme bot giymek hanesine güneş doğacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir