AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemle çizgi çizmek

Kahve falında kalemle çizgi çizmek

Kahve falında kalemle çizgi çizmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, parasız kalmaya, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine yorulur.

Kahve falında çizgi çizmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz çizgi çizmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çizgi görmek elin bollaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, borç batağına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çizgili elbise görmek bir organizasyona katılacağına, bolluk içinde yaşamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında çizgili yılan görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir