AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgili pijama görmek

Kahve falında çizgili pijama görmek

Kahve falında çizgili pijama görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında çizgili pijama gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında çizgili pijama görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine inanılır.

Kahve falında sarı çizgili yılan görmek kederden ve stresten kurtulacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalettir.

Kahve falında el çizgisi görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde çizgi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çizgi görmek adını kirleteceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizgili pantolon görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi çizgi görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir