AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek

Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek

Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında civcivin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Kahve falında civciv büyütmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yapacağı planların altüst olacağına delalettir.

Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında birinin büyüdüğünü görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ev büyütmek kendisini keşfedeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin büyüdüğünü görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir