AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv büyütmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir bebeğin büyüdüğünü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev büyütmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın büyüdüğünü görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek büyütmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir