AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev büyütmek

Kahve falında ev büyütmek

Kahve falında ev büyütmek ettiği zararları telafi edeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında ev büyütmek gördüyseniz:

  • Yeni bir aşk yaşayabilirsiniz veya birisi size aşık olabilir.

Kahve falında büyüdüğün evi görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ev büyütmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında evi büyütmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun büyüdüğünü görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz bebeğinin büyüdüğünü görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya tabir olunur.

Kahve falında tavuk büyütmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir