AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kafasının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek kendisine kızacağına, çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında balkon büyütmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv büyütmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında odanın büyüdüğünü görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir