AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv büyütmek

Kahve falında civciv büyütmek

Kahve falında civciv büyütmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv büyütmek gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv büyütmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın büyüdüğünü görmek yardımının olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında küçük bebeğin büyüdüğünü görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzının büyüdüğünü görmek malını ve canını riske edeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk büyütmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında balkon büyütmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin birden büyüdüğünü görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir