AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında birinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında birinin büyüdüğünü görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, evleneceğinize, bolluğun ve bereketin geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Kahve falında birinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında birinin büyüdüğünü görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin birden büyüdüğünü görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında işini büyütmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının büyüdüğünü görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir