AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek büyütmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir