AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcive su içirmek

Kahve falında civcive su içirmek

Kahve falında civcive su içirmek geri planda kalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcive su içirmek gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında civcive su içirmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civcive su vermek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında civcivlere su vermek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Kahve falında temiz su içtiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında su içerken görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir