AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu sürahi görmek

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu sürahi gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek afiyette giden düzeninden olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu sürahi görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu sürahi görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürahiden su içmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahiye su doldurmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında sürahiden su dökmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir