AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde civciv görmek

Kahve falında suyun içinde civciv görmek

Kahve falında suyun içinde civciv görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde civciv gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek hak yemeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında ev içinde civciv görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde civciv görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında civcivlere su vermek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir