AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivlere su vermek

Kahve falında civcivlere su vermek

Kahve falında civcivlere su vermek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, imkânlarının azalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcivlere su vermek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında civcive su vermek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında civcive su içirmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında civcivlere su vermek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv beslediğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında civciv görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ve civciv görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir